Statistik

Statistiken går ju bara upp! Fyfan va härligt. Men är man Kissie så är man Kissie. Imorn ska jag göra bröstförstoringen som jag har pratat om i evigheter. Jag menar, jag har ju inte skjutit upp det hela för att jag inte har haft råd. För det har jag! Ni ger mig mer och mer pengar, för varje dag som går. Ni önskar att ni vore mig nu, hu ?! Skriver mer imorn älsklingar. Snart blir jag miljonär pga er! ;)


Lill-lördag

Efter att ha legat i ett varmt bad med en skvallertidning + en Marabou-kaka ( åt nästan inget av den, har redan ätit min mål idag ) är jag taggad för en partykväll på Village! Ja, igen. Jag är ju Kissie plus att man är ju bara ung en gång! Men innan jag börjar göra mig i ordning måste jag bara titta färdigt på Idol (Rabih har ju en ängels röst...gud, gåshud...) och sedan Grey's Anatomy. Det är ju en av mina favoritserier!
Så ni får ha det så bra mina gulliggullisar. Jag ser er sukta efter mina dyra skor här under. Det är dyrt för er men småpengar för mig, Kissie! Puss, mina idag få 78,000 läsare!


Rika jag!


Köpte dom här i morse! Bara för att! Köpte dom på en hemsida, säger inte vilken för då kommer ni härma mig! Kostade iaf runt 2,000 kr. Kommer använda dom kanske tre-fyra gånger. Sen slänger jag dom!
Det gick skitbra i skolan idag. Jag är ju trots allt Kissie! Efter fikade jag med en Mr. Hemlig. Sen gick vi hem till honom och hade det riktigt mysigt! Men lugn, bara lugn är fortfarande den enda 18-årige oskulden i världen!
Puss mina nu 90,000 läsare! Älskar er verkligen!


Kissie lovers

Hej alla Kissie-lovers! För det är det ni är, right ?! Oh ja.
Idag är jag uppe riktigt riktigt tidigt! Till och med Kissie måste gå upp såhär tidigt. Helt sjukt! Jag ska iaf spela lite Wedding Dash (ofc!) och sen ska jag på en massa viktiga men hemliga (feel the pain!) möten. Jag vet att ni vill veta vilka möten, men det får ni tyvär inte! Moahah, sitt hemma i era soffor och vänta på ett nytt inlägg ni! Det gillar jag, det ger mig bara mer besökar plus mer pengar!
Nu måste jag iaf kila! Ska först kolla på lite skor på internet. Jag ÄLSKAR skor! Och eftersom jag har pengar, kan jag köpa skor klockan halv nio på morgonen!
Puss på er mina snart 80,000 läsare, ni är bäst!


Jag var ju med i idol

Sitter nu och kollar på idol. Som jag var med i! Jag var ju med i tv och allt. Vem såg inte det liksom ?! Förstår bara inte varför jag inte kom med! Jag sjöng mitt allra allra bästa,och det är fanemij grymt! Fast jag la nog in några mmm pip som svinet Amanda Var Det, eller vad hon nu kallas. Hon är min fiende! Noooot! Hon kommer aldrig gå över någon på topplistorna, inte ens mina bästisar Paow och Dessie!
Puss på er gullungaaaar! Älskar er mina nu 80,000 läsare. Förresten, hur långt tid har jag haft denna blogg. En kvart kanske, och jag har redan 80,000 läsare! Shit, är ni avundsjuka eller avundsjuka ?!


Alexandra Nilsson

Hej alla sööta männniskor!
Tänkte börja på en ny blogg istället för min skitiga kissies.se. Kände att det här namnen var mycket mer passande! Känns mer ... fjortis liksom. The new me, helloo ?!Så här når ni mig från och med nu. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan, men nu när skoan alltid går först får vi se hur mycket det blir.
Iaf, idag har jag iaf shoppat galet mycket. Jag menar, har man mycket pengar så har man! Och det har ju jag dåra, det bara rullar in. Pga er! Moahaha. Köpte iaf en massa impulsköpt, eftersom jag har råd med det! Sen fikade jag och en kompis ( vill inet nämna vem det var, feel the pain!). Där var det riktigt kallt. Fick en filt av den snygga servitrisen. Jag är ju ändå Kissie, grrr!
Nu ska jag fixa designen,puss min älskade 70,000 läsare! :)


RSS 2.0